4 Vragen Die Je Jezelf Vooraf Kunt Stellen

Welkom bij administratiekantoor Boersma. Pembas Administraties is een kleinschalig kantoor in Emmeloord, dat zich richt op ondernemers die actief zijn in het midden- en kleinbedrijf. Dat door het aangaan van een andere organisatiestructuur - bijvoorbeeld door het oprichten van een administratiekantoor - niet (meer) ontlopen kan worden aan de uitgangspunten zoals opgenomen in de op de accountants(eenheid) van toepassing zijnde regelgeving. Bij onze administratiekantoren in Emmeloord en Lelystad bent u aan het juiste adres voor het uitbesteden van uw boekhouding of aangifte voor zowel kleine zelfstandigen als particulieren.

Want een goede boekhouder weet dankzij zijn kennis hoe je voordeel haalt uit de regels voor ondernemers. Dankzij onze kleine maar efficiënte kantoor, vragen wij lage prijzen in vergelijking met accountants, accountantskantoren en grote boekhoudkantoren voor onze administratieve diensten. U bent een ondernemer in de omgeving van Groningen die op zoek is naar een boekhouder die u kan helpen met het ontlasten in de administratie en boekhouding? Door de jaren heen hebben wij als administratiekantoor veel ervaring opgebouwd met het onderhouden van de administratie van verschillende bedrijven.

Of u nu startende ondernemer bent, of een klein tot middelgroot bedrijf runt, samen creëren we een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat waaruit u maximaal rendement haalt. Een boekhouder is vaak werkzaam bij een klein of middelgroot bedrijf of werkt bij een administratiekantoor waar hij of zij de boekhouding van klanten (kunnen zowel particulieren als bedrijven zijn) verzorgt. Wilt u een onafhankelijk en betrouwbaar advies over uw administratie, jaarrekening of financieel advies? OOG heeft daarom bewust gekozen voor de ontwikkeling van een relatief kleinschalig administratiekantoor dat hoge kwaliteit biedt.

Bent u op zoek naar een betaalbaar administratiekantoor? Dankzij de kleinschalige opzet van ons kantoor met breed gespecialiseerde financiële en administratieve experts kunnen wij deze belofte waarmaken. Lees testimonials en hou altijd in je achterhoofd dat het werken met een moderne boekhouder in de cloud de allerbelangrijkste voorwaarde is, waar je onder geen beding concessies aan doet. Administratiekantoor Runderkamp regelt en verzorgt al uw financiële zaken snel, zorgvuldig en tegen scherpe tarieven. Voor boekhouders is dit het Beroepsinstituut van boekhouders en fiscalisten (BIBF), voor accountants is dit het Instituut voor Accountants en Belastingsconsulenten (IAB) en voor Bedrijfsrevisoren is er het Instituut voor Bedrijfsrevisoren (IBR).

Wilt u de financiële administratie van uw onderneming beter onder controle krijgen? Veel ondernemers besteden hun administratie uit aan een boekhouder. Het is bijvoorbeeld echt een misverstand dat een zzp'er een accountant nodig heeft voor jaarrekeningen of iets dergelijks. Veel ervaring op het snijvlak van automatisering en de financiële administratie deed hij op bij een groot ICT-bedrijf waar hij als controller alle financiële processen volgde. Het tarief van een accountant kan vanwege zijn verplichte opleiding, grotere bevoegdheden en uitgebreidere en complexere werkzaamheden een stuk hoger liggen.

Om als startend ondernemer een succesvol administratiekantoor op te zetten en te runnen, moet je van alle zaken rond financiën en administratie op de hoogte zijn. Ik ondersteun bij het voeren van de administratie, of verzorg deze volledig, naargelang jouw wensen, en adviseer m.b.t. belastingzaken, inclusief het verzorgen van aangiftes en aanverwante zaken. De houder van een administratiekantoor zal voor het bijhouden van de boekhoudingen voor kleine ondernemingen en eenmanszaken vaak gebruikmaken van een boekhoudprogramma.

Graag nemen wij deze administratieve druk van u over en verzorgen wij de werkzaamheden, uiteraard volledig op maat gemaakt. Denk dat dit niet het goede moment en de goede plek is om daar uitgebreid op in te gaan. U wilt zich niet druk maken om de administratieve afhandeling. Het contact met een accountant is vaak op vaste momenten in het jaar (bijvoorbeeld eens per kwartaal) en tussendoor eventueel voor advies. Ook al schakel je een boekhouder in, jij blijft zelf altijd verantwoordelijk voor de administratie van je bedrijf.

Daarnaast schakelen veel ondernemers een boekhouder in voor de aangiftes van de omzet- en inkomstenbelasting. Het machtigen van uw administratiekantoor is verplicht. Wij verzorgen uw boekhouding, administratie, jaarrekening en aangiften tegen een vooraf vastgestelde, lage prijs. Wij zijn een dynamisch administratiekantoor in Emmeloord Poort dat de klant centraal heeft staan. Wij beschikken door het unieke samenwerkingsverband met de fiscaal juristen van Wijnkamp & Keulers over de mogelijkheden om direct alle zaken rondom de aangiften te regelen en kunnen voor de klant de fiscale voordelen zoveel mogelijk benutten.

Vooral startende of doorstartende ondernemers zijn bij ons specialistische advies gebaat. Wij voorzien ondernemingen van klein tot groot in hun financieel administratieve behoeften, zodat zij zich volledig kunnen richten op hun bedrijfsactiviteiten. Zie voor informatie omtrent de verschillen tussen een accountants- en administratiekantoor onderstaande link. Met onze brede expertise op het gebied van administratieve, financiële en fiscale dienstverlening kunnen wij u daar bij helpen. Als ondernemer heeft u geen tijd om alles zelf te doen en daarom kunt u het beste bepaalde werkzaamheden overdragen aan een expert, bijvoorbeeld de salarisadministratie Dat geldt ook voor de rest van uw boekhouding of administratie.

Een boekhouder verzorgt de boekhouding van één of meerdere ondernemingen of zelfstandigen. Behandeld: loonberekening, logistiek binnen de salarisadministratie, loonbestanddelen, loonbelasting, belastingdienst en bedrijfsverenigingen, premieheffingen, arbeidsrecht, etc. Op dit moment telt Administratiekantoor K. Bakker B.V. 20 enthousiaste medewerkers, die zijn gespecialiseerd in het verzorgen van de administratie van kleine en middelgrote bedrijven, alsmede hun belastingaangiften. Bij Stuurman Administratieve Dienstverlening denken we er net zo over… en wij zijn graag uw boekhouder Kernwoorden van de boekhouders van ons administratiekantoor zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en professioneel.

Hij werkt zeer nauwkeurig, zodat het bedrijf nieuwe plannen kan bedenken omtrent de jaarrekening. Administratiekantoor Van Mierlo is gevestigd in Zaandam. Op 13 oktober 2005 keurden de aandeelhouders van Unilever N.V. de overdracht van de administratie van haar aandelen aan een nieuw administratiekantoor, bekend als de Stichting Administatiekantoor Unilever N.V., goed. Een ondernemer kan bijvoorbeeld spreken over ‘zijn accountant', omdat het gewoon netter klikt, terwijl het eigenlijk een boekhouder is. Niks ten ongunste van een boekhouder uiteraard, maar het is denk ik wel belangrijk om te weten wat het verschil is tussen een boekhouder en een accountant.

Ik vond en vind dat dit niet langer kan en ben daarom in 2012 gestart met mijn eigen advies- en administratiekantoor. In dit artikel schrijf ik over goede boekhoudpakketten Sommige pakketten hebben op hun website een overzicht van boekhouders die met hun pakket werken. Op grond van artikel 8, tweede lid, aanhef en onderdeel b van de NVKS, is het accountants daarom niet toegestaan om betrokken te zijn bij de bedrijfsvoering van een accountantskantoor, wanneer een netwerkonderdeel daarvan opdrachten, die eigenlijk als NVKS-opdrachten kwalificeren, laat website uitvoeren door anderen dan eindverantwoordelijke accountants of eindverantwoordelijke professionals.

Te vaak kiezen ondernemers de boekhouder die iemand uit zijn netwerk ook heeft. Strategische visie met betrekking tot het inrichten van de financiële administratie en de besluitvorming omtrent uitvoering van de boekhouding, centraal of decentraal, outsourcen of in-house, daar is allemaal boekhoudkennis voor nodig. Ik help je graag met de administratie, facturen maken en de aangiftes doen. 2 Het bedrag van de te vergoeden en de in rekening te brengen kosten wordt gebaseerd op de begroting van de stichting administratiekantoor die door Onze Minister is goedgekeurd en op het exploitatiesaldo van de stichting administratiekantoor indien Onze Minister de jaarrekening heeft goedgekeurd.

De Boekhouder werkt nauw samen met de accountant. Een degelijke financiële administratie wordt vaak onderschat maar is noodzakelijk voor de continuïteit en groei van uw bedrijf. Ontdek onze dienstverlening en neem gerust contact met ons administratiekantoor op. Wij nemen graag persoonlijk met u door wat wij voor u en uw organisatie kunnen betekenen. Je moet hem gaan betalen voor zijn werkzaamheden, want aan een halve jaarrekening heb je niets en jouw nieuwe boekhouder moet alles opnieuw gaan doen. De belastingdienst verplicht ondernemers om per kwartaal (of maand of jaar) aangifte van BTW te doen.

Dit biedt de ondernemer zekerheid dat financiële schade door toedoen van een accountant, altijd zal worden vergoed. Voor iedere ondernemer is het voeren van een administratie een zeer tijdrovende doch wettelijke vereiste bezigheid. Uw vaste boekhouder bij zorgt ervoor dat u zich kan focussen op de dingen die u leuk vind, zoals uw bedrijf laten groeien of nog meer mooie dingen maken. Al dan niet bijgestaan door een full- of parttime medewerker voor (delen van) het inboekwerk, is de boekhouder volledig verantwoordelijk voor de gehele administratie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *